Cautare

3213 de rezultate pentru "cadavrul gasit pe valea cisnadiei" (2.88 secunde)
Articolul poarta titlul "Era mai bine pe vremea lui Ceausescu" si il puteti citi in continuare. ... Osemintele Ceausestilor, cadavrul furajdanizat al Madalinei M., D.
Cristian Tudor Popescu", pe care il puteti citi in continuare.
Micutul cultivator de elodii, pe care le ingropa toamna precum prazul ca sa le vanda primavara amatorilor de trufandale, a poftit ca nevastuica la cadavrul viu al marelui elefant petrochimic, dindu-ne de inteles ca are in spate necrofagi de temut.
Nici vorba sa inclin spre tabara literatilor care l-au denumit pe Eminescu "cadavrul din dulapul culturii romane". ... Atunci, trimiterile sale acide catre "grecotei" si "bulgaroi" nu deranjau pe nimeni.
Era, pe atunci, primul crematoriu din Europa de Est. ... Familia sa trebuie sa primeasca in concesiune pe o anumita perioada, un loc de veci la pretul oficial. ... Deasupra nisei se scrie numele si tot ceea ce, de obicei, se scrie pe o cruce.
Politia a stabilit ca designerul, care era partenera de viata a lui Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a decedat in urma sinuciderii, cadavrul acesteia fiind descoperit cu o esarfa in jurul gatului, scrie Mediafax.ro.
Modelul matematic este construit pe baza dinamicii si specificului de raspandire a epidemiei declansate la inceputul anului 2014. ... Declaratiile sunt legate, evident, de decesul lui Thomas Eric Duncan, primul caz de febra Ebola pe teritoriul american.
Un amanunt uluitor, scapat din vedere de aproape toata lumea, apare pe pagina de Facebook a Ulianei Ochinciuc, femeia alaturi de care Dan Condrea si-a petrecut ultimii ani de viata: Uliana si Condrea s-au casatorit pe 22 mai 2012.
Ma refer la Insula Papusilor, cel mai infricosator loc de pe Pamant. ... Se spune ca in anii '50 a descoperit cadavrul unei tinere fete la malul insulei, iar in apropierea ei â€" o papusa.
Cind cuvantul a murit de epuizare, realitatea a luat fiinta din cadavrul lui mediatic, asa cum ia fiinta, din diafana crisalida, fluturele cap-de-mort.
Din toate sertarele sufletului, pline cu felii de viata, in care stau emotiile, lacrimile, cu sentimente si planuri, cu trairi de moment si amintiri, cu stari proaste si sunete de chitara, care paseste ultimul pe drumul fara intoarcere?
Și aici ma refer la faptul ca a mers pe o distanța destul de mare, de 850 de metri in linia dreapta, ori un conducator auto aflat sub influența alcoolului sau a drogului sau oboseala, consider ca nu putea sa mearga atata timp cu asemenea probleme.
Gordon Hieatt, de 48 de ani, din Noua Zeelanda, a strangulat-o cu o funie pe iubita lui - o prostituata thailandeza. A spalat-o apoi si si-a petrecut noaptea cu cadavrul ei in pat.
Organele, probabil, sunt luate pe gratis de la persoane aflate in moarte clinica. Legea lor - sa se spele pe cap cu ea!
Ambiţia liderilor sindicali de a-şi face „portofolii” pe seama amăraţilor de profesori îşi dovedeşte acum pe deplin eficacitatea. ... vrea cadavrul aflat în putrefacţie al sistemului.
Ambiţia liderilor sindicali de a-şi face „portofolii” pe seama amăraţilor de profesori îşi dovedeşte acum pe deplin eficacitatea. ... vrea cadavrul aflat în putrefacţie al sistemului.
Ambiţia liderilor sindicali de a-şi face „portofolii” pe seama amăraţilor de profesori îşi dovedeşte acum pe deplin eficacitatea. ... vrea cadavrul aflat în putrefacţie al sistemului.
Privind de pe margine, deloc indiferenti, la viitura de laturi din viroaga politicii bastinase, ne dam seama ca dintotdeauna pilda cea rea o dau oamenii mari, adica cei aflati vremelnic in fruntea bucatelor.
Nebunia rostogolirii acestui caz de disparitie a unei femei din Brasov ajunge la casele de pariuri cu subiecte ca "se va gasi cadavrul Elodiei?" sau "e vinovat sotul ei de crima?". ... S-a spalat pe maini dupa?
Se pare ca un sofer roman a refuzat sa ii plateasca unui italianul oglinda retrovizoare pe care i-o acrosase si a trecut cu masina peste turistul intins pe sosea. Romanul sustine ca nu a l-a vazut pe italian intins pe sosea, insa martorii il contrazic.
google-analytics.com